MARDİN / DARGEÇİT - Ilısu İlkokulu

Ekm

17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü kapsamında okul öncesi öğrencilerimiz Temelli Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret ettiler. Günün anlam ve önemi, jandarmanın görevleri ve sorumlulukları ile alakalı Jandarma  Karakol Komutanı Sayın Yüksel ASLAN tarafından öğrencilerimize sunum yapıldı. İlçe Jandarma Komutanı Sayın Ahmet COŞKUN ve görevli jandarma personelleri tarafından öğrencilerimize  kitaplar hediye edildi, meyve suyu, kek ve pasta ikramında bulundular. İlçe Jandarma Komutanı Sayın Ahmet COŞKUN ve Temelli Jandarma Karakol Komutanı Sayın Yüksel ASLAN'a misafirperverliklerinden ötürü çok teşekkür ederiz.

Ekm

15 Temmuz hain darbe girişimine karşı vatanımızın birlik ve beraberliği için yaşamlarını feda eden şehitlerimiz için okulumuzda anma programı gerçekleştirildi. Bir dakikalık saygı duruşundan sonra İstiklal Marşı'mız okundu. Günün anlam ve öneminden sonra 15 Temmuz kahramanlarımızın hikayeleri anlatıldı. Okunan şiirlerin ardından program sonlandırıldı. Şehitlerimizi, Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde bir kez daha rahmetle anıyor, gazilerimize minnetlerimizi sunuyoruz.

Ekm

İlçe Kaymakamımız Sayın Emre ÇİFCİ, okulumuzu ziyaret etti. Kendilerine eşlik eden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Cengiz KILIÇ ile birlikte sınıfları gezdi. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle bir araya gelen Sayın ÇİFCİ, başarı dileklerinde bulundu. Kendilerine ziyaretlerinden ötürü çok teşekkür ederiz.

Mrt

"18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ" Okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan programımız..

Mrt

İstiklal Marşı'mızın kabulünün 100. yıl dönümü okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan program ile kutlandı..

Mrt

Öğrencimiz Eymen Efe ERMİŞ ilçe geneli yapılan İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışmasında birinci olmuştur..

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Cengiz KILIÇ okulumuzu ziyaret etti. Kendilerine teşekkür ederiz..

Şbt

Okulumuz " OKULUM TEMİZ BELGESİ " almaya hak kazandı..

Şbt

Okulumuz 15 Şubat Pazartesi eğitim öğretime hazırdır..

Tem

15 Temmuz hain darbe girişimine karşı, vatanımızın birlik ve beraberliği için gözlerini bile kırpmadan yaşamlarını feda eden şehitlerimizi, Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde bir kez daha rahmetle anıyor, gazilerimize minnetlerimizi sunuyoruz..

Haz

Uluslararası Kanguru Matematik Yarışmasında final sınavına katılmaya hak kazanan öğrencilerimiz Mehmet DEMİR , Ömer Arjen AKGÖL ve Yusuf Arda AKGÖL'ü tebrik eder Matematik Öğretmenimiz Adem DOĞAN'a teşekkür ederiz.